Följ med bakom kulisserna på Svenska Hjältar-galan som serverade en helt vegansk galameny till samtliga gäster på jubileumsgalan. Middagsgäster var bland annat Silvana Imam, Peter Forsberg, William Spetz och Peter Jöback. Intervjuer med bland andra Maximillian Lundin som lagade maten.


Följ med till Vegomässan som hölls i Nacka Strand i Stockholm i september 2016. Du får träffa inspirerande utställare och engagerade besökare. Tips på allt från vad du ska äta om du tränar riktigt hårt till nya produkter som Yoconut och andra. Intervjuer med Green Laces, Fry's, Djurrättsalliansen, Tidningen Syre, Ultuna mejeri, Veggoköket, Taste Our Future med flera ...


Träffa Vegonorm, lyssna på Naturskyddsföreningens Vegopepp, hör allt om almedalsveckans populäraste korvLena Mellin berättar om matjakten under veckan. Och så blir det ett besök hos Gotlands Djurfristad.


Följ med till Visby och få tips om var du hittar vegankäk under årets Almedalsvecka och i Visby generellt. Du får höra tips från Vegan Gotland, Hedbergs bok- och musikcafé och Surfers.


Berlin, Berlin, Berlin ... #18

Följ med till Berlin. Där får du en rundtur på en Veganz-butik, träffa Maja som driver Vegan Tour Berlin, besöka Other Nature – en vegansk butik med leksaker för vuxna. Och så blir det raw food på Rawtastic – en nyöppnad restaurang i Prenzlauer Berg.


#17 MAX lansering av veganburgare – smaktest och betyg

I avsnitt #17 testar vi MAX nya veganburgare BBQ Sandwich. Smakpanelen ger sina omdömen och sätter betyg. Det blir också en intervju med MAX vice vd som berättar om satsningen på en grönare meny. Och så får vi höra hur lanseringsdagen gick.


#16 Brian Palmer, The Plant & Föreningen Tilia

I avsnitt #16 pratar vi civilkurage med Brian Palmer och vad som får många att hjälpa andra utan tanke på egen vinning. Det blir också en intervju med Maximillian som nyligen öppnat den helt veganska och ekologiska restaurangen The Plant i Skanstull i Stockholm. Föreningen Tilia berättar om hur de jobbar med ungas psykiska ohälsa.


#15 Vegomässan 2015

Den 12 december var datumet för Vegomässan 2015. Den hölls i Solnahallen och hade över 60 stycken utställare. På Vegomässan blir det intervjuer med företag och besökare. Bland annat träffar jag Ultuna Mejeri, Oumph!, Veggoköket, Oatly med flera. Det blir också en intervju med Green Laces som blev utnämnt till Årets Vegoföretag. Och så blir det ett litet rim så här i slutet av året.


#14 O'Learys/Oumph!

Följ med till O'Learys och testa Oumph!-rätterna. Testpatrullen med Rebekka, Gunnar, Iris och Rasmus ger sina betyg på samtliga Oumph!-rätter på O'Learys. Det blir också en intervju med köksmästaren som berättar hur de handskas med veganrätterna i köket. Och så klart blir det en summering av betygen och vi utser den godaste Oumph!-rätten på O'Learys.

OBS! Oumph! Ceasarsallad på O'Learys är alltid vegansk på restaurangen i Kista, där vi spelade in poddavsnitt #14. På andra O'Learys kan den vara laktovegetarisk – hör med restaurangen innan du beställer!

Tryck på globen för iTunes. Tryck på knappen för att starta i webbläsaren.


Avsnitt #13 av podden

Jag intervjuar Happy Cow. Sajten (och numera även appen) som visar vägen till vegan- och vegetariska restauranger över hela världen.

Går också på bokreleaser, hos Renée Voltaire och Mattias Kristiansson som båda har släppt nya veganböcker.

Och så blir det några sommarintervjuer; Rawfestival i Stockholm, Veggoköket och Green Laces.

Tryck på globen för iTunes. Tryck på knappen för att starta i webbläsaren.